ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Δελτία Τύπου 2021
Συγχαρητήρια επιστολή ΒΕΘ για την εκλογή του Γ. Χατζηθεοδοσίου στο τιμόνι της ΚΕΕΕ
Ημερομηνία: 19 Αυγούστου 2021 12:34:59


Την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε για το επιχειρείν και τη σημασία της συνεργασίας όλων των επιμελητηρίων επισημαίνει στη συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης στο νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εξελέγη ομόφωνα νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ, στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΒΕΘ τονίζει πως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ αναλαμβάνει τα ηνία της Ένωσης, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία της επιχειρηματικότητας, που ανακάμπτει δειλά μετά την πανδημία.

«Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιχειρείν και όντας ένας δυναμικός πρόεδρος, με μακρά πορεία, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, είμαι βέβαιος πως θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που θα προκύψουν, αλλά και στα προβλήματα που η επιχειρηματικότητα καλείται να αντιμετωπίσει» αναφέρει στην επιστολή ο κ. Καπνοπώλης επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, απαιτείται προσπάθεια, δουλειά και διάθεση προκειμένου να δημιουργηθούν τα εχέγγυα που θα διαγράψουν μια νέα πορεία για τις επιχειρήσεις».

«Είναι υποχρέωση όλων των προέδρων των επιμελητηρίων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συνδράμουμε στο έργο σου προκειμένου να οδηγήσουμε την επιχειρηματικότητα και την οικονομία σε νέα αναπτυξιακά μονοπάτια» καταλήγει στην επιστολή ο πρόεδρος του ΒΕΘ.