ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Δελτία Τύπου
ΒΕΘ: Δωρεά αναπνευστήρων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία: 8 Απριλίου 2020 13:45:00


Το «οπλοστάσιο» γιατρών και νοσηλευτών της πόλης, που καταβάλουν τιτάνιο έργο για να κρατήσουν στη ζωή και να θεραπεύσουν ανθρώπους που έχουν νοσήσει από τον Covid -19, επιχειρεί να ενισχύσει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Προχωρά, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, σε δωρεά, από το αποθεματικό του, για την αγορά ενός αναπνευστήρα για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δύο φορητών αναπνευστήρων για θαλάμους νοσηλείας νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Η δωρεά του ΒΕΘ θα πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος «Προσφέρω στην Υγεία» του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι το Επιμελητήριο.

Παράλληλα μέλη της διοίκησης σε μια προσπάθεια με ιδιαίτερο συμβολισμό προχωρούν στην προσφορά των εξόδων παράστασης δύο μηνών (Μαρτίου και Απριλίου) για βοήθεια στους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο.

Το ΒΕΘ, στέκεται αρωγός στο δύσκολο και σημαντικό έργο των ανθρώπων που πολεμούν στην πρώτη γραμμή του «μετώπου», γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του φονικού ιού, προκειμένου να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητα, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες συνανθρώπων μας.