ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2009
Ανακοίνωση - Εκδήλωση Ενδιαφέροντος - «ΘΡΑΚΗ 2009»

Η έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο περιφερειακό εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα. Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν 145 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Παράλληλα με την «Θράκη 2009», η ΔΕΘ Α.Ε διοργανώνει πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα με στόχο την αύξηση του ενδιαφέροντος των επισκεπτών. Επίσης η ΔΕΘ Α.Ε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών, υλοποιεί εκπαιδευτικά γεγονότα, για τη μεταφορά εκθεσιακής τεχνογνωσίας σε στελέχη επιχειρήσεων και σε παραγωγικούς φορείς.
 
Τα προϊόντα που θα προβληθούν είναι: Βιομηχανικά και βιοτεχνικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης, γεωργικά μηχανήματα, αγροτικά προϊόντα, χαρτοποιία, τρόφιμα - ποτά, είδη και υλικά συσκευασίας, συσκευές και είδη οικιακής χρήσης, έπιπλα, ενδύματα, αξεσουάρ ενδυμάτων, δερμάτινα είδη, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μηχανοργάνωση, κρατικοί οργανισμοί, συνεταιρισμοί, υπηρεσίες και εκδόσεις.
 
Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκθεσιακής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων - μελών του το ΒΕΘ προτίθεται να παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα συμμετοχής στην ανωτέρω έκθεση, με δωρεάν παραχώρηση εκθεσιακού χώρου για την 1η συμμετοχή δωρεάν stand 12τ.μ., για τη 2η & 3η συμμετοχή 50% επιδότηση για  stand 12τ.μ. και για την 4η & πλέον συμμετοχή, λόγω της διεθνούς κρίσης  μόνο για το 2009  επιδότηση 50% για  stand 12 τμ.
 
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2009», να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους  στο Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων του ΒΕΘ, τηλ. επικοινωνίας: 2310 241383 και 2310 241668, μέχρι τις 30/3/2009, προκειμένου να τους αποσταλεί η φόρμα συμμετοχής.