ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2009
Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για το περιοδικό «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»
Ημερομηνία: 29 Ιουλίου 2013 11:30:34


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με την υπ’αρ. 1/2013 διακήρυξή του και σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό σε ευρώ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση έκδοσης του τρίμηνου περιοδικού του «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».

Οι εργασίες αφορούν τα εξής:

-Εκτύπωση –παραγωγή φιλμς
-Προμήθεια απαραίτητου χαρτιού
-Εκτύπωση περιοδικού και εξωφύλλου
-Βιβλιοδεσία
-Συσκευασία – επικόλληση ετικετών – μεταφορά περιοδικών στα ΕΛΤΑ ή σε άλλη συνεργαζόμενη με το ΒΕΘ ιδιωτική επιχείρηση ταχυμεταφορών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 10:00π.μ. ενώπιον της Πενταμελούς Επιτροπής Προμηθειών στα γραφεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27 (3ος όροφος), Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού από τα γραφεία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Για να δείτε ηλεκτρονικά τη διακήρυξη πατήστε εδώ.

Πληροφορίες σχετικά με την διακήρυξη παρέχονται από το Β.Ε.Θ., Αριστοτέλους 27 , 3ος όροφος, 54624 Θεσσαλονίκη Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Αρμόδιος: κ. Γ. Δεληχάτσιος, Τηλ: 2310267464