ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2010
19η Πανελλήνια Έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010»
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προτίθεται να συμμετέχει στη 19η Πανελλήνια   Έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010», που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ ΑΕ, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής, από την Πέμπτη 27 έως την Κυριακή 30 Μαΐου 2010.

36η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ «SEBE »

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προτίθεται να συμμετάσχει στην  36η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ «SEBE» που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17 Απριλίου 2010 στο Βελιγράδι της Σερβίας.

44η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προτίθεται να συμμετάσχει στην 44η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 15 Μαϊου 2010

Ανακοινώσεις δράσεων από Ο.Π.Ε., Σ.Ε.Β.Ε. & Σ.Ε.Π.Ε.Ο.

 

ΟΠΕ
Διεθνής Έκθεση ένδυσης, αξεσουάρ & εσωρούχων CPMστον εκθεσιακό χώρο του ExpocentrKrasnayaPresnjiaστη Μόσχα, Ρωσία.

Η ελληνική παρουσία αρχίζει μετά από χρόνια να γίνεται και πάλι αισθητή στην εν λόγω αγορά και τα ελληνικά προϊόντα να προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον αγοραστών και επαγγελματιών.

Προϊόντα που προβάλλονται : έτοιμα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά ενδύματα, εσώρουχα, αξεσουάρ, παπούτσια & νυφικά.

Αιτήσεις συμμετοχής δέχεται ο ΟΠΕ μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στον Ο.Π.Ε., αρμόδια κ. Ματίνα Σωτήρχου, τηλέφωνο: 210-9982202, φαξ:  210-9982282, emailsotirchou@hepo.gr, urlwww.hepo.gr


ΣΕΒΕ, ΠΣΕ, ΣΕΚ
Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων & ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης συνδιοργανώνουν πολυκλαδική επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ στη Λευκωσία στις 7 & 8 Φεβρουαρίου 2011 με θέμα : «Κύπρος – Γέφυρα Ε.Ε. – Αραβικών Χωρών». Η αποστολή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Θα προσκληθούν πέραν των κυπριακών επιχειρήσεων και επιχειρήσεις από το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία, το Ιράκ και την Αίγυπτο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τα γραφεία του ΣΕΒΕ [αρμόδια κ. Νατάσα Γιαλόγλου, τηλέφωνο 2310-535333, φαξ 2310-543232, emailny@seve.gr/www.seve.gr].


ΣΕΠΕΟ
Η Συντονιστική Επιτροπή Προώθησης Ελληνικής Οικονομίας, μετά από 45 χρόνια δραστηριότητας σε εκθέσεις, συνέδρια & σεμινάρια, διοργανώνει στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου, 17-20 Φεβρουαρίου 2011, έκθεση ελληνικής οικονομίας, μια διοργάνωση η οποία έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεφεύγει από την απλή εκθεσιακή παρουσίαση μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα τα οποία έχουν εντάξει καθ θα γίνουν για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση.

Σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν κάθε είδους επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο και από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Η έκθεση, στις τέσσερις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, θα είναι διαχωρισμένη σε αντίστοιχες θεματικές ενότητες : βιομηχανία & βιοτεχνία, παραγωγή & βιολογικά προϊόντα, εμπόριο, τουρισμός & υπηρεσίες.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ώστε να μεγιστοποιηθεί η επισκεψιμότητα.

Επιπλέον πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2130425375, 6984301732 και www.sepeo.gr
Ανακοίνωση διεθνών εκθέσεων από τον Ο.Π.Ε.
Ανακοίνωση δράσεων από τον Ο.Π.Ε.
Ανακοίνωση ΟΠΕ για τις διεθνείς εκθέσεις : Big 5 SA, GULFOOD και Fruitlogistica
Ανακοινώσεις του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου για :
Ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής του Β.Ε.Θ.
Η Εκλογική Επιτροπή του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει ότι, μετά τη δημοσίευση του Ν.3853/2010, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 61μελούς Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9, Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Απριλίου 2011.
Ανοιχτή επιστολή του τέως προέδρου του ΒΕΘ, Σωτήρη Μαγόπουλου προς τα μέλη του Επιμελητηρίου και τα Σωματεία

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Στις 30 Νοεμβρίου υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου μετά από μία μακρά παρουσία στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, όπου εργάστηκα με ζήλο, με μοναδικό μου γνώμονα το όφελος του βιοτεχνικού κόσμου. Ήταν για μένα μία πολύτιμη εμπειρία. Μαζί αποδείξαμε ότι μπορεί να παραχθεί χειροπιαστό και ουσιαστικό έργο.
Ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη του ΒΕΘ για την τελετή θεμελίωσης του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στη ΒΙΠΕΘ Σίνδου.
Τελετή θεμελίωσης
4 σελίδες: 1, 2, 3, 4
Ανά σελίδα