ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2010
19η Πανελλήνια Έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010»

Η έκθεση «Θράκη» αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και πολύτιμο εφαλτήριο προβολής της τοπικής παραγωγής τόσο στο καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 95 επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους, ενώ οι επισκέπτες ήταν περισσότεροι από 10.000 .

Παράλληλα με την «Θράκη 2010», η ΔΕΘ Α.Ε θα διοργανώσει επιχειρηματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με στόχο τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό του εκθεσιακού αποτελέσματος για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα προβληθούν είναι από τους τομείς της Γεωργίας [γεωργικά μηχανήματα και αγροτικά προϊόντα], Μηχανημάτων-Δόμησης-Βιομηχανικών Προϊόντων, Βασικού Οικιακού Εξοπλισμού -Διακόσμησης, Μεταφορικών Μέσων, Νέων Τεχνολογιών [hardware, λογισμικό, επικοινωνίες, μηχανές γραφείου, ασφάλεια πληροφορικής], Ένδυσης – Υπόδησης-Καλλωπισμού, Παροχής υπηρεσιών-ΜΜΕ-Εκδόσεων, Λιανικών Πωλήσεων, Τροφίμων-Ποτών, Βιολογικών-Οργανικών Προϊόντων [δημητριακά-σιτηρά, φρούτα, λαχανικά, κτηνοτροφικά προϊόντα, ψάρια-θαλασσινά, τρόφιμα γενικά, παιδικά προϊόντα και ποτά] και Υπηρεσιών [εκπαίδευση, πιστοποίηση, μεταφορές, αγροτουρισμός, εμπόριο, εταιρίες συμβούλων].

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκθεσιακής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του,  το ΒΕΘ προτίθεται να παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα συμμετοχής στην ανωτέρω έκθεση, με δωρεάν παραχώρηση εκθεσιακού χώρου για την 1η συμμετοχή δωρεάν stand 12τ.μ., για τη 2η & 3η συμμετοχή 50% επιδότηση για stand 12τ.μ. και για την 4η & πλέον συμμετοχή, λόγω της διεθνούς κρίσης μόνο για το 2010 επιδότηση 50% για stand 12 τμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ, στα τηλέφωνα 2310 271708 και 2310 241668, μέχρι τις 30/3/2010.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΘ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ