ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2012
Προσκλήσεις συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου
Ημερομηνία: 25 Φεβρουαρίου 2012


1.    Διεθνής Κλαδική Έκθεση Τροφίμων-Ποτών «GASTRONORD»

Η Διεθνής Έκθεση GASTRONORD διοργανώνεται από 24-27 Απριλίου 2012 στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Stockholm International Fairs & Congress Centre, στη Στοκχόλμη.

Πραγματοποιείται από το 1985 και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, θεωρείται δε η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στη Σκανδιναβία και γενικότερα στη Βόρεια Ευρώπη και προσελκύει ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων επισκεπτών.

Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι λάδι, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Ζωή Στοϊκάκη, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 510047, email  stoikaki@hepo.gr


2.     Διεθνής Έκθεση Επίπλων & Διακόσμησης «INDEX KSA”
Η Διεθνής Έκθεση επίπλων & διακόσμησης “INDEX”, μετά την επιτυχία που σημειώνει από τα 20 και πλέον έτη που διοργανώνεται στο Ντουμπάϊ, διοργανώνεται για πρώτη φορά και στη Τζέντα, που είναι το μεγαλύτερο λιμάνι και η οικονομική πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της τεράστιας αγοράς της Σαουδικής Αραβίας η οποία διαθέτει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως με στόχευση σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα και έργα υποδομών.

Η έκθεση οργανώνεται με την υποστήριξη της έκθεσης INDEX του Ντουμπάϊ, από τους ίδιους διοργανωτές, την DMG EVENTS.


3.    Διεθνής Έκθεση Επίπλωσης & Εξοπλισμού Ξενοδοχειακών Μονάδων & Εστιατορίων «HOTEL SHOW”, Ντουμπάϊ, 15-17 Μαϊου 2012
H Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού «HOTEL SHOW» διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Dubai International Exhibition & Convention Center στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η έκθεση θεωρείται η μεγαλύτερη στη Μ.Ανατολή για προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογία γύρω από τη βιομηχανία φιλοξενίας και αναγνωρίζεται ως η σημαντικότερη διοργάνωση στις χώρες του Αραβικού Κόλπου από τους επαγγελματίες του χώρου του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται είναι εξοπλισμός, επίπλωση & διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων.


4.    Διεθνείς Εκθέσεις «INDEX”  &  “INSPIRE”  Eπίπλων & Διακόσμησης,
Ντουμπάϊ, 24-27 Σεπτεμβρίου 2012
Η Διεθνής Έκθεση επίπλων και διακόσμησης “INDEX” διοργανώνεται κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Dubai International Exhibition Centre στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.  Θεωρείται από τις σημαντικότερες εκθέσεις της εσωτερικής διακόσμησης και επίπλων της Μέσης Ανατολής με σταθερή ανοδική πορεία επισκεψιμότητας, ειδικά μετά την κρίση του 2008.

Επισημαίνουμε ότι στην περσινή διοργάνωση ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε κατά 11,4%, γεγονός που αποδεικνύει ότι η INDEX αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα προμήθειας αγαθών για τη Μέση Ανατολή.

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται είναι έπιπλα και είδη εσωτερικής διακόσμησης [γραφείου, κατοικίας, δημοσίων κτιρίων],  φωτιστικά, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες, χαλιά, μοκέτες καθώς και είδη εξωτερικής διακόσμησης.  Για τη φετινή διοργάνωση η έκθεση προγραμματίζει την κατηγοριοποίηση του εκθεσιακού χώρου με ειδικούς χώρους για τα έπιπλα και αντικείμενα, φωτιστικά, κουζίνα και μπάνιο, home textile.

Oι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρίνα Σωτήρχου, τηλέφωνο επικοινωνίας  210 99 82 202, φαξ  210 99 69 100, email :  sotirchou@hepo.gr