ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2013
Στην 5η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2013 το ΒΕΘ
Ημερομηνία: 14 Ιουνίου 2013 11:28:46


Στην 5η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2013 που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου προτίθεται να συμμετάσχει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ).

Η διοργάνωση που φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την περιφέρεια, διοργανώνεται φέτος από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με την υποστήριξη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου».

Ενδεικτικά οι κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτονται από την έκθεση είναι τρόφιμα & ποτά, οικοδομικά υλικά, αυτοκίνητα, σκάφη, εξοπλισμός σπιτιού & επιχειρήσεων, τουρισμός, υπηρεσίες γενικά, ενέργεια, συστήματα ψύξης & θέρμανσης, βιολογικά προϊόντα, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός, παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκθεσιακής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων-μελών του και της συνεργασίας των δύο επιμελητηρίων, παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε σταντ 12 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Κανονισμού Συμμετοχής σε εκθέσεις εσωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ, μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310-271708 και 2310-271854 προκειμένου να τους αποσταλεί η φόρμα συμμετοχής.