ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2013
Το ΒΕΘ πάει... στην 2η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας
Ημερομηνία: 23 Σεπτεμβρίου 2013 12:14:25


Στη 2η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, από 11 έως 14 Οκτωβρίου προγραμματίζει να συμμετάσχει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο «Κλειστό γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης», υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας είναι μια έκθεση άρτια οργανωμένη, που συγκεντρώνει σ’ ένα χώρο την τεχνογνωσία και την τεχνολογία του κλάδου της θέρμανσης, ψύξης, μόνωσης και ηλιακής ενέργειας και θα παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκθεσιακής πολιτικής και στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του, το ΒΕΘ θα παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα συμμετοχής στην ανωτέρω έκθεση, με προνομιακούς όρους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΘ, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2310-271708 και 231-241668 μέχρι και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου προκειμένου να τους αποσταλεί η φόρμα συμμετοχής.