ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2014
Ενημερωτική εκδήλωση «Doing Business in Nigeria», την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
Ημερομηνία: 6 Οκτωβρίου 2014 11:42:43


Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Νιγηρίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν την ενημερωτική εκδήλωση «Doing Business in Nigeria» την  Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων του Ε.Β.Ε.Θ., Τσιμισκή 29, στον δεύτερο όροφο.

Κατά την έναρξη της ημερίδας χαιρετισμό θα απευθύνουν οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Νιγηριανού Επιμελητηρίου κ. Νίνος Γιαμμάκης. Στη συνέχεια η Α.Ε. ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Νιγηρίας κ. Ayodeji Ayodele θα παρουσιάσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις προοπτικές συνεργασίας με τη Νιγηρία και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την επικείμενη διοργάνωση ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στη Νιγηρία, 5-10 Νοεμβρίου 2014.

Η ομιλία του πρέσβη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει διερμηνεία. Σημειώνεται ότι η εν λόγω εκδήλωση αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στη Νιγηρία. Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην ημερίδα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Β.Ε.Θ., κ. Ελένη Παπαλιά, τηλέφωνο 2310 271 708, public@veth.gov.gr, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.-