ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2015
Thessaloniki Tuning Show Helexpo 2015
Ημερομηνία: 30 Ιουλίου 2015 14:01:30


Με το πιο πλούσιο θέαμα των τελευταίων ετών και με επίκεντρο τους ανθρώπους που λατρεύουν την αδρεναλίνη, η VAG Comment συνεχίζει να πρωτοπορεί και να χαράσσει νέους δρόμους στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στον εκθεσιακό πολυχώρο της Helexpo επανέρχεται δυναμικά το Thessaloniki Tuning Show.

            Τι είναι αυτό, που κάνει το φετινό show μοναδικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον; Θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε, δίνοντας μόνο μικρά tips, του τι πρόκειται να δείτε! Πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών DB, drift show, BMX show, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ψυχαγωγία και διασκέδαση είναι κάποια από τα στοιχεία, που θα προσελκύσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης –και όχι μόνο.

            Το 3ο Thessaloniki Tuning Show, το event που εύλογα πλέον θεωρείται θεσμός, υπόσχεται να μαγέψει τους επισκέπτες και για τρεις ολόκληρες ημέρες να μετατρέψει τη Helexpo  στο μεγαλύτερο, πιο ζωντανό και πιο δυναμικό κομμάτι της πόλης! 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου η καρδιά της Θεσσαλονίκης θα χτυπάει στην Helexpo.