ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2015
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη
Ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου 2015 12:15:13


Με επιστολή του το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής γνωστοποιεί στις εν δυνάμει, ενδιαφερόμενες, επιχειρήσεις τα παρακάτω:

"Αγαπητά μέλη,

ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σας καλούμε να υποστηρίξετε τη συγκέντρωση προϊόντων ή ενδεχομένως χρηματικών ενισχύσεων για τις ανάγκες των φορέων / ιδρυμάτων με τους οποίους το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής έχει υπογράψει Μνημόνια Συναντίληψης / ή και έχει ενισχύσει.

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις που ήδη έχουν τοποθετηθεί θετικά και υποστήριξαν το κάλεσμά μας και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και της δικής σας επιχείρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Δίκτυο μετασχηματίστηκε τον Μάιο 2015 σε αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην οποία εταίροι είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Δέσποινα Κρανίδου, τηλ. 2310 539817 εσωτ. 109, e-mail info@solidaritynet.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Δικτύου www.solidaritynet.gr.
 
Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε την ανταπόκρισή σας".

Για τη φόρμα υποβολής δήλωσης προσφοράς πατήστε εδώ

Για να ενημερωθείτε για τις ανάγκες των ιδρυμάτων πατήστε εδώ