ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2016
Νέα υπηρεσία του ΒΕΘ προς τα μέλη του
Ημερομηνία: 16 Φεβρουαρίου 2016 13:46:52


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ανάπτυξης και του εμπλουτισμού των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με το Ελληνο-Τουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο της προαναφερόμενης συνεργασίας το ΒΕΘ δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να επισκεφθούν διεθνείς κλαδικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Τουρκία καλύπτοντάς τους τα έξοδα ξενοδοχείων 4 ή 5 αστέρων για δύο νύχτες με πρωινό, το κόστος μεταφοράς από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο στον εκθεσιακό χώρο και αντιστρόφως, καθημερινά, δωρεάν εισιτήριο για είσοδο στην έκθεση καθώς και χρήση της αίθουσας VIP του εκθεσιακού κέντρου για επιχειρηματικές συναντήσεις.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο με τα στοιχεία τους και να αναμένουν την έγκριση του αιτήματός τους από τη Διοικητική Επιτροπή του ΒΕΘ.

Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών ανά έκθεση θα ανέρχεται σε 5 (πέντε) και θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμμετέχουν σε όσες εκθέσεις επιθυμούν κατά τη διάρκεια του έτους με την προϋπόθεση ότι δε θα ξεπερνιέται το όριο των 5 επισκεπτών.

Το 2016 θα πραγματοποιηθούν περίπου 95 διεθνείς εκθέσεις στην Τουρκία ο κατάλογος των οποίων βρίσκεται αναρτημένος ekueseis_2016_toyrkia

Ακολουθεί η δήλωση συμμετοχής dhlvsh_episkechs