ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2019
Ο εξαγωγικός προσανατολισμός σε εκδήλωση ΒΕΘ- ΣΕΒΕ- ICBS
Ημερομηνία: 7 Μαϊου 2019 11:42:41


Η στρατηγική του εξαγωγικού προσανατολισμού και η σημασία του για τη βιοτεχνία τέθηκαν επί τάπητος σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων και το ICBS Thessaloniki Business Collage. 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αποτελέσει ένα γόνιμο πεδίο διαλόγου, για ένα ζήτημα, όπως είναι η εξωστρέφεια και η σημασία της για τη βιοτεχνία.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δρ. Χρήστος Μαλαβάκης, ακαδημαϊκός διευθυντής του ICBS, Σάββας Παπαδόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της PCA, υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΒΕΘ και ο Μπάμπης Μαρμάγγελος, Εμπορικός Διευθυντής της Olympia Electronics.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η γενική γραμματέας του ΒΕΘ, Πόλυ Αλεξιάδου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο ορόεδρος του ICBS, Ρήγας Τζελέπογλου και ο οικονομικός επόπτης του ΣΕΒΕ, Σίμος Διαμαντίδης.

To παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ, Σωτήρης Θεοφάνης και η  αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.