ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2019
Στήριξη στα ιδρύματα που ενισχύει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής
Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2019 19:14:00


Επιστολή προς τα μέλη του απέστειλε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση προϊόντων, ή να ενισχύσουν χρηματικά τις ανάγκες των φορέων / ιδρυμάτων που στηρίζει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Η επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του ΒΕΘ αναφέρει:

"Αγαπητά Μέλη,

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, σας καλούμε να υποστηρίξετε τη συγκέντρωση προϊόντων ή ενδεχομένως χρηματικών ενισχύσεων για τις ανάγκες των φορέων / ιδρυμάτων τα οποία έχει ενισχύσει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής. Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις που ήδη έχουν τοποθετηθεί θετικά και υποστήριξαν το κάλεσμά μας και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και της δικής σας επιχείρησης. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη προσπάθεια και αυτό θα μπορέσει να επιτευχθεί μόνο με τη βοήθεια σας.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Δίκτυο μετασχηματίστηκε τον Μάιο 2015 σε αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην οποία εταίροι είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κο Νικόλαο Πέντζο στο τηλ. 2310 796360, fax 2310 723597, e-mail pentzosn@zanae.gr ή με την κα Δέσποινα Κρανίδου, τηλ. 2310 539817 εσωτ. 109, fax 2310 541933 e-mail info@solidaritynet.gr.

Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.


Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Καπνοπώλης Πρόεδρος ΒΕΘ"