ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2020
Greek Exports Awards 2020: Οι κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις
Ημερομηνία: 22 Δεκεμβρίου 2020 12:01:44


Για 9η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2020, τα βραβεία-θεσμός των Ελλήνων εξαγωγέων.

Για μία ακόμη χρονιά τα Greek Exports Awards 2020 θα αναδείξουν τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, οι οποίες ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας.

Η τελετή απονομής θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 ως LiveOn Hybrid Event. Αυτό σημαίνει ότι το σκέλος της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής, με πιστή εφαρμογή των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου, συνδεδεμένοι στη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP.

Η κριτική επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα τις παρακάτω 19 κατηγορίες βραβείων, σε 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες εξαγωγικής δραστηριότητας για το 2020. Σημειώνεται πως η ψηφοφορία του κοινού επηρεάζει κατά 40% τη συνολική βαθμολογία ενώ η λήξη της ψηφοφορίας είναι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Μεταξύ των υποψήφιων εταιρειών είναι και η δική μας, SuperAlloys, μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Η SuperAlloys, που συμμετέχει στην κατηγορία του “Top Innovation in Exports”, έχει διακριθεί σε διεθνές επίπεδο, με την «in-situ» μορφοποίηση ειδικών υλικών & κατεργασιών, στο φυσικό πεδίο λειτουργίας βιομηχανικού παραγωγικού εξοπλισμού, μειώνοντας ουσιαστικά το κόστος συντήρησης και την ενεργειακή κατανάλωση, ενισχύοντας την απόδοση για ένα πιο «πράσινο» βιομηχανικό περιβάλλον.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημηρωθούν και να ψηφίσουν στο παρακάτω link: 


https://ethosawards.eu/exports/register/candidates.php?&page=2