ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Ανακοινώσεις 2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συμμετοχή του Β.Ε.Θ. στην 86η Δ.Ε.Θ.
Ημερομηνία: 7 Ιουλίου 2022 11:22:26


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, διοργανώνοντας ομαδική συμμετοχή για τις επιχειρήσεις-μέλη του.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που θα συμμετέχουν, θα βρίσκονται στα περίπτερα 2 και 3 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το Β.Ε.Θ.  θα στηρίξει τις επιχειρήσεις- μέλη του που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής τηρώντας αυστηρά τη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης του αιτήματός τους.

Επειδή ο συνολικός χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος παρακαλούμε για την άμεση εκδήλωση του αρχικού ενδιαφέροντος σας και όχι αργότερα από τις 22 Ιουλίου 2022.

Ειδικότερα στις επιχειρήσεις που θα εκδηλώσουν εμπρόθεσμα και όσον το δυνατόν γρηγορότερα, το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή αφ΄ενός θα παραχωρηθούν δωρεάν από το Β.Ε.Θ. τα πρώτα έξι (6) τετραγωνικά μέτρα με δομή τύπου 2 και αφετέρου τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα που θα αιτηθεί η κάθε επιχείρηση θα παραχωρηθούν στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 51 ευρώ ανά τ.μ., πλέον Φ.Π.Α, με δομή τύπου 2.

Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα δοθεί η δυνατότητα για λιανικές πωλήσεις στο χώρο της Δ.Ε.Θ. με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των προβλεπόμενων προϋποθέσεων τόσο από τη νομοθεσία όσο και από τον εσωτερικό κανονισμό της Δ.Ε.Θ.

Ως τιμώμενη χώρα, στην 86η Δ.Ε.Θ. , θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χώρα με την οποία αναπτύσσονται ραγδαία οι εμπορικές συναλλαγές της χώρας μας την τελευταία περίοδο.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

 

ü  να εξοφληθεί η συνδρομή της επιχείρησης  του έτους 2022  στο Β.Ε.Θ και το τέλος τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ του έτους 2022.

 

ü  να συμπληρωθεί  και να αποσταλεί  στο ΒΕΘ (public@veth.gov.gr, Fax. 2310232667)  η  συνημμένη δήλωση συμμετοχής , μέχρι την Παρασκευή  15 Ιουλίου 2022.

 

Επαναλαμβάνουμε ότι για την εξασφάλιση του χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, τα δε αναλογούντα , ανά επιχείρηση, τ.μ. θα οριστικοποιηθούν μετά την εκδήλωση του συνολικού ενδιαφέροντος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Β.Ε.Θ., τηλέφωνο επικοινωνίας  2310 271708, email:  public@veth.gov.gr και στο Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 241383, email: sme-industry@veth.gov.gr.

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΠΝΟΠΩΛΗΣ,

Πρόεδρος