ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Πολιτική
Γ. Οικονόμου: Όχι σε lockdown - Όχι σε νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους
Ημερομηνία: 23 Νοεμβρίου 2021 13:41:04


"Όχι σε lockdown". "Όχι σε νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας".

Αυτό το μήνυμα εκπέμπει η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, τόνισε ότι τα μέτρα έχουν στόχο την επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης και την ανάσχεση της διασποράς του ιού. Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι Πολιτεία και Εκκλησία θα συνδράμουν στην πλήρη εφαρμογή των παρεμβάσεων, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτησή του περί των χθεσινών ανακοινώσεων του πρωθυπουργού.
"Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την επιμονή του κ. Τσίπρα να επιδιώκει τη σύγκριση μεταξύ εκείνης της καταστροφικής διακυβέρνησης με τα όσα έχουμε πετύχει και εξακολουθούμε να πετυχαίνουμε μέσα στο περιβάλλον πολλαπλών κρίσεων. Όπως θυμούνται όλοι, αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας είναι να δίνει, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και για λόγους πολιτικούς, με το ένα χέρι στη μία τσέπη πράγματα στο κόσμο και με το άλλο χέρι να τα παίρνει από την άλλη τσέπη πολύ περισσότερο. Όλα αυτά ήταν ένα προϊόν ακραίας υπερφορολόγησης, που τσάκισε όχι απλά τη μεσαία τάξη. Αλλά, όλο τον ελληνικό λαό…", ανέφερε.

"Αυτά δεν τα ξεχνά κανείς. Σίγουρα τα θυμούνται οι πολίτες γιατί έχουμε πάρει από τις πλάτες τους τη συντριπτική πλειοψηφία των βαρών που τους φόρτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 20 κινήσεις λεηλασίας των συντάξεων και 29 φόροι την περίοδο εκείνης της διακυβέρνησης…Αφού επιδιώκουν τη σύγκριση, ας αναλογιστούν ότι η ελληνική κοινωνία θυμάται…", πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι στη "μάχη" κατά της πανδημίας θα μπουν από το τέλος της εβδομάδας και τα μονοκλωνικά.