ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1940

Πολιτική
Οικονόμου για δελτίο στα καύσιμα: Στο τραπέζι και τα «πλέον ακραία σενάρια»
Ημερομηνία: 19 Ιουλίου 2022 13:48:51


H κυβέρνηση επεξεργάζεται και τα πλέον ακραία σενάρια, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει τη φημολογία περί δελτίου στα καύσιμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση «επεξεργάζεται και τα πλέον ακραία σενάρια», εξ ου και οι τακτικές συσκέψεις για το θέμα ενώ επέμεινε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να μην παρατηρηθούν μεγάλα προβλήματα.
 

Ερωτηθείς για τη φημολογία περί ανασχηματισμού, ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως τα εν λόγω σενάρια δεν απηχούν τις απόψεις και τις θέσεις του πρωθυπουργού και αντέτεινε πως η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο έργο της και ότι δεν υπάρχει συζήτηση περί ανασχηματισμού.

Ερωτηθείς για την Τουρκία και την επιθετικότητα  που επιδεικνύει, ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε πως η κυβέρνηση είναι πάντα σε εγρήγορση και πως έχει την δυνατότητα να απαντήσει αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση.

 

Power pass: Ψεύδεται ο Τσίπρας


«Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας συνεχίζει στην τροχιά ανευθυνότητας αλλά και της ψευδολογίας» είπε αναφερόμενος στο Power Pass, λέγοντας ότι συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση έταξε 600 ευρώ σε κάθε φορολογούμενο. «Τον προκαλούμε να αναφέρει έστω μια δήλωση του πρωθυπουργού ή κυβερνητικού στελέχους που να λέει ότι θα δοθούν 600 ευρώ σε κάθε φορολογούμενο. Αν δεν το πράξει, θα αποδειχθεί για πολλοστή φορά η πολιτική του απάτη» είπε ο κ. Οικονόμου, εξηγώντας ότι από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για την επιστροφή του 60% των αυξήσεων που πλήρωσε ο καθένας, ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε να αμφισβητεί το μέτρο λέγοντας πως δεν βγαίνει ο λογαριασμός για 600 ευρώ στον καθένα. «Ήξερε ότι ψευδόταν και το ίδιο κάνει και τώρα» συμπλήρωσε.